Over ons

Wie zijn we?

m’Isola

Eilandhuis m’Isola wil een oase creëren voor mensen in verdriet, verlies en rouw. We willen met de ander verbinden en op een respectvolle, warme en goed omkaderde manier, ondersteuning en nazorg bieden, samen met de professionele coaches en therapeuten van ons GROW-team. We willen pijn bespreekbaar maken, het niet-zichtbare verlies bij mensen een gezicht geven en zo het taboe rond rouw verder doorbreken.

We zijn er ons ook erg van bewust dat de Covid-19 pandemie tot heel veel eenzaamheid leidde bij mensen die door een rouwproces gaan. Deze uitgestelde rouw verdient alle aandacht. We willen graag helpen om jouw pijn te verzachten en hem milder te maken door naar jouw verhaal te luisteren, telkens opnieuw, en met jou een eind mee te wandelen.

Ons GROW-team

Zij helpen jou om weer te Gronden, te Relaxen en je Open te stellen.
Ze leren jou om opnieuw te beWonderen en je te verWonderen.

Christine Derycke

Bezielster en gastvrouw van m’Isola

Christine maakt van het Eilandhuis een veilige en warme plek.
Ze verwelkomt je met open armen en verwent je met lekkere, voedzame maaltijden. Je kan ook altijd bij haar terecht voor een babbel bij een kopje thee.

Lees meer

Jolien Lammens

Klinisch psychologe en gepassioneerd yogi, voornamelijk in de Yin yoga

Ze is vooral geboeid door de body-mind connectie.

  • Hoe werkt je huidige levensstijl in op je gemoed en je lichaam?
  • Kom je vast te zitten in bepaalde patronen?
  • Hoe kan je hiermee omgaan dankzij yoga, meditatie, reflectie, zelfzorg, enz.?

Lees meer

Mo El Bazi

Coach, healer en motivator

Bij Mo’s Praktijk De Steen krijgt elke mens een geheel persoonlijke begeleiding want iedereen verdient het om een gelukkig en bevrijd leven te leiden.

Lees meer

Silke De Smet

Jongeren- en levenscoach

De ervaringen uit de verschillende opleidingen die ze volgde én haar rugzak vol levenskennis, zet ze in om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden in hun levenstraject.

Lees meer

Marleen Vertommen

Rouw- en verliesconsulent

Verlies is een groot thema in Marleens leven. In de therapeutische zorg voor rouwenden luistert en voelt ze als een muzikant want muziek is haar tweede taal.

Lees meer

Lin Verbeemen

Freelance moderator/voorganger en gecertificeerd natuur- en wandelcoach.

Ze vertelt en wandelt.
Als voorganger geeft ze het afscheid van jouw geliefden vorm. Ze gaat ook met mensen op pad om zonder oordeel naar hen te luisteren en zet de natuur in, en soms ook haar viervoeters Staf en Filemon, om mensen te begeleiden en te coachen. In de loop van 2022 krijgt Lin ook de hulp van een troosthond (een Australische Cobberdog).

Lees meer

Jessy Bettio

Relaxatie- en ademcoach. Het is haar missie om mensen te leren stilstaan en voelen.

Ademwerk en energetisch lichaamswerk kunnen bijdragen aan een emotionele of traumarelease zodat verwerking kan starten en er weer ruimte komt voor positieve keuzes.
“The body says what words cannot” Martha Graham

Lees meer

Kristien Thoelen

Welzijnsinspirator en creatieve generalist

Met creatieve cursussen en workshops zet Kristien in op het versterken van jouw mentaal welzijn. Haar doel: jou inspireren om terug verbinding te maken met jezelf, jezelf te (her)ontdekken, te leren vertragen, te ont-moeten en te kiezen voor zelfzorg. Zodat je uit je hoofd en in je leven kan stappen.

Lees meer

KAREN MAENHOUT

Welzijnsinspirator en creatieve generalist

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, helpt Karen met een smallstory jouw verhaal te vertellen. Ze legt verhalen vast in een eigen beeldtaal door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces. Verbindend en troostend.

Lees meer

Rouwen is een emotioneel en bijzonder ingrijpend gebeuren.
In mijn eigen verlieservaring vond ik de positieve energie om een stuk op weg te gaan met anderen.

Christine Derycke

Hoe kunnen we jou helpen?

Ben je geïnteresseerd in onze aanpak en denk je dat het GROW-team een meerwaarde kan zijn in jouw rouwproces? Klik dan op onderstaande link en vul het contactformulier in.

Christine neemt contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Zo kunnen jullie samen aftoetsen of m’Isola iets voor jou kan betekenen.